Trápí vás opary?

>> středa 12. května 2010

Opar je zákeřná nepříjemnost, a ti, co na něj trpí vědí, že má tendenci se objevit vždy, když se to nejméně hodí. Před důležitým jednáním, vystoupením na veřejnosti, před schůzkou... Někdy je velmi neestetický, ale problém je, že vždy bolí.

Zjišťuji, že se v České republice ví jen velmi málo o květové terapii Dr. Bacha, která vznikla téměř před sto lety v Anglii. V rámci ní existuje kombinace 5 bylin, která se nazývá Rescue kombinace. Slouží pro všechny šokové, kritické, traumatické situace a pomáhá uklidnit, hojit a zůstat příčetný a aktivní.

Proč o tom mluvím? Protože tato kombinace bylin se vyrábí i jako krém (tzv. Rescue krém) a je vyzkoušený právě jako výtečná pomoc na opary. Pokud se opar "chytí" v začátku zabrání, aby se rozvinul, pokud až později, alespoň tolik nebolí a nemokvá. Doporučuji, abyste to zkusili, není nutné mazat krém přímo na postižené místo (není to vhodné zvláště, když je mokvající či otevřené), ale stačí ho namazat kolem a mazat trochu a opakovaně dokud zápal nepomine.

A když už budete mít krém doma, můžete ho použít na všechna poškození kůže: popáleniny, jizvy, rány, štípance, záněty, ekzémy, otoky, modřiny... Vyzkoušejte sami.

Příště si řekneme více o Rescue bylinné kombinaci.

1 komentářů:

Frodo 13. května 2010 v 2:41  

mám s tím osobní zkušenost a funguje - obvykle kombinuji Rescue kapky (v počáteční fázi) s krémem

© Hygeia 2010
Hygeia 2010

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP